HAIRFOIL ER KUN FOR PROFESSIONELLE!
Top

Om os

  /  Om os

Et sundere alternativ

Hairfoil blev grundlagt i 2009 af Thomas Brandt Damgaard, som har mere end 25 års erfaring i frisørbranchen. Thomas er uddannet frisør og har siden 1997 beskæftiget sig med retail af eksklusive hårprodukter til ind- og udland. Vi beskæftiger os udelukkende med salg til saloner i Danmark, Færøerne, Island og Grønland.

 

I dag ejes Hairfoil foruden Thomas af Henrik Thoroe, der med mere end 15 års erfaring i denne branche leverer god service og sikrer frisørerne er opdateret med vore brands.

 

I Hairfoil bestræber vi os på at vore kunder er veluddannede og har korrekt produktviden, denne del tager Gitte Brandt Damgaard sig af – Gitte er uddannet frisør og har mere en 25 års erfaring med ammoniakfrie farvesystemer – Gitte er ligeledes international master trainer for Oway.

 

Hos Hairfoil arbejder vi ud fra en vision om “et sundere alternativ” – at vi udelukkende vil tilbyde vores kunder high-end produkter, der er sundere for frisørerne at arbejde med i dagligdagen og naturligvis et sundere valg for slutforbrugeren. Dette indebærer blandt andet, at vi bestræber os på altid at tilbyde en gnidningsfri bestillingsproces, hurtig levering og kompetent vejledning. Vores salgskonsulenter undervises jævnligt, så de kan tilbyde den nyeste viden, når det kommer til vores brands.

Reset Password