HAIRFOIL ER KUN FOR PROFESSIONELLE!
Top

Roverhair

  /  Roverhair

Italiensk lidenskab og engagement

Roverhair® producerer og distribuerer professionelle hårprodukter til frisører.

Grundlagt i 1975 af Vincenzo Prestia, er denne familiedrevne virksomhed gradvist blevet et verdensberømt, globalt distribueret brand, takket være sin grundlæggers iværksætteri og menneskelige kvaliteter.

Siden midten af ​​1990’erne har Vincenzo Prestia samarbejdet med sin søn Andrea, som har bidraget til at gøre Roverhair-varemærket og dets produkter til et eksklusivt brand, der ikke kun er værdsat i Italien og Europa, men også over hele verden takket være virksomhedens dynamik og innovation.

”Denne succes fortsætter i dag med en fornyet virksomhedsstruktur og unge rekrutter, der ser på fremtiden og respekterer virksomhedskulturen.”

Lige siden starten har Roverhairs primære mål altid været rettet mod at tilfredsstille kundernes behov, ved at investere i vigtige værdier, såsom kvalitet og innovation.

Vores firma, der altid har været opmærksom på kvaliteten af ​​de råvarer, der bruges i produktionsprocessen, arbejder på at kombinere de bedste teknologier med milde og ikke-aggressive produkter i overensstemmelse med naturlig, økologisk kosmetik og med respekt for miljøet.

Lidenskab og engagement driver vores arbejde og udgør en grundlæggende forudsætning for vores succes.

Denne succes involverer alle vores partnere, der er opmærksomme på, at være en del af et åbent firma, hvor de frit kan bidrage med deres personligt bedste.

Takket være dette forhold mellem tillid og loyalitet mellem vores virksomhed, vores partnere og vores kunder, fortsætter vi med at udføre vores mission:

at lade kvinder udtrykke sig gennem deres eget look, med kreativitet og personlighed.

Reset Password